Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، کاوه خداشناس گفت: در برخی از زمان‌ها مانند عید نوروز، ماه رمضان و... مردم عادت دارند که بیشتر پای تلویزیون بنشینند و کارها را دنبال کنند و همین کار سازندگان اثر سنگین‌تر می‌کند.
«کاوه خداشناس» گفت: سریال «برادر» از جمله سریال‌هایی بود که در آن حضور داشتم و سریال خوب و پر مخاطبی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کار مورد استقبال قرار گرفت و وقتی مردم کار را دوست داشته باشند، یعنی اینکه نتیجه کار خوب و مثبت بوده است. وقتی کاری مورد استقبال عمومی قرار می‌گیرد، خستگی از تن بازیگران و عوامل بیرون می‌رود و خدا را شکر در سریال برادر این اتفاق افتاد.
وی در پاسخ به این پرسش که به نظرتان این سریال توانست در زمینه حمایت از تولید ملی تأثیر ملموسی در جامعه داشته باشد؟ نیز عنوان داشت: کارهای فرهنگی به طور کلی می‌توانند تأثیراتی در جامعه داشته باشند. اما فکر می‌کنم تأثیر این سریال خیلی زیاد نبود. شاید دلیلش این است که واقعاً زور این طور برنامه‌ها به این مسائل و مشکلات اجتماعی نمی‌رسد. شاید باید کارها به گونه دیگری تولید شوند و فرهنگ‌سازی بیشتری در این زمینه‌ها صورت گیرد. شاید نگاه عمیق‌تری باید به مسائل داشته باشیم و تلاش بیشتری کنیم.
خداشناس درباره مهمترین نقطه قوت سریال برادر نیز توضیح داد: این سریال پشت صحنه حرفه‌ای و خوبی داشت. هیچ تنشی در این کار وجود نداشت و همین موضوع باعث شد که در جلوی دوربین هم اتفاقات خوبی بیفتد. به نظر من، آرامشی که در پشت صحنه کار حکم‌فرما بود، به بینندگان هم منتقل شد و به همین دلیل مردم کار را دوست داشتند و دیدند. البته باید تأکید کنم که پشت صحنه آرام و بدون تنش موضوع ساده‌ای نیست. ایجاد چنین فضایی آسان نیست و باید یک تیم حرفه‌ای سر کار باشند، تا چنین شرایطی ایجاد شود.
وی افزود: برادر یک سریال مناسبتی بود که باید در ماه مبارک رمضان پخش می‌شد. بازیگران زیادی در آن حضور داشتند، لوکیشن‌های متنوعی طراحی شده بود و سکانس‌های متعددی گرفته شد. مدیریت چنین پروژه ای کار آسانی نیست اما دست اندرکاران این سریال از جمله کارگردان و دیگر عوامل اصلی توانستند به خوبی اوضاع را مدیریت کنند و کار را به موقع و باکیفیت به پخش برسانند. به طور کلی، در این سریال همه کارها در یک فضای دوستانه و خوب انجام شد.
وی با بیان اینکه از قصه مردم پسند این سریال هم نباید غافل شد، داستان طوری بود که مردم با آن ارتباط گرفتند و دوستش داشتند، اظهارداشت: این داستان هیجان خاص خودش را داشت. هم جنبه‌های عاشقانه و عاطفی داشت و هم در مورد دسیسه‌ها و مشکلات اجتماعی حرف می‌زد. به این سریال و کار خودم نمره خوبی می‌دهم. مهمترین ویژگی یک کار خوب این است که بتواند مخاطبان را پای تلویزیون بنشاند و آنها را جذب کند. سریال برادر توانست این کار را بکند و به همین دلیل به آن نمره خوبی می‌دهم. البته خاصیت همه کارها این است که می‌توانند بهتر از این هم ساخته شوند، امّا با توجه به امکانات و زمانی که داشتیم، به نظرم اثر خوبی ارائه شد و نمره خوبی گرفت.
این بازیگر تاکید کرد: سریال‌های مناسبی شرایط خاص خودشان را دارند. در برخی از زمان‌ها مانند عید نوروز، ماه رمضان و... مردم عادت دارند که بیشتر پای تلویزیون بنشینند و کارها را دنبال کنند. بنابراین، یکی از ویژگی های کارهای مناسبتی این است که احتمال دیده شدنش بیشتر است و مردم آن ها را دنبال می‌کنند. در شرایط فعلی که مردم تمایلی به دیدن کارهای تکراری و بی‌کیفیت ندارند، مناسبت‌های خاص فرصت مناسبی است تا کارهای خوب را به مخاطبان عرضه کنیم و آن ها را پای تلویزیون بنشانیم. البته در کارهای مناسبتی معمولاً بحث کمبود زمان مطرح است. زیرا کارها باید در زمان مشخصی روی آنتن بروند. از سوی دیگر، اغلب در کارهای مناسبتی شتابزدگی به وجود می‌آید که بر کیفیت کار هم تأثیر می‌گذارد. امّا در سریال برادر با مدیریتی که اعمال شد، کار به خوبی صورت گرفت.
وی درباره حضورش در سریال برادر نیز اظهارداشت: من با آقای افشار در سال ۸۵ در سریال «پول کثیف» همکاری داشتم. از سوی دیگر، ایشان و دیگر عوامل سریال برادر را از قبل می شناختم و جزو دوستان قدیمی من هستند. بنابراین، وقتی مرا برای کار در سریال برادر دعوت کردند، از آن استقبال کردم. متأسفانه قبل از اینکه در سریال برادر بازی کنم، مجبور بودم کارها را رد کنم. دلیلش تکراری بودن نقش ها و قصه‌ها بود. به طور کلی، تمایل ندارم در نقش های تکراری حضور داشته باشم. ترجیح می دهم کار نکنم، امّا نقش تکراری هم نداشته باشم. در حالی که این نقش نه مثبت بود و نه منفی. همین موضوع باعث جذابیت نقش می‌شد. من در این سریال ایفاگر یک نقش خاکستری بودم که گاهی اوقات شیطنت‌هایی می‌کرد. کاراکتر ابعاد متنوع و مختلفی داشت که برایم جذاب بود.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: ماه رمضان تلویزیون شکر حمایت از تولید ملی جامعه مشکلات دوربین پشت صحنه بازی بیشتر پارس مردم پارس نیوز سریال های کاوه خداشناس مناسبتی می بینند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۱۸۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه کتاب کارناوال شادی است

به گزارش خبرگزاری مهر، میر شمس الدین فلاح هاشمی؛ مدیرعامل نشر صاد درباره حال و هوای نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در سال‌های گذشته گفت: معتقدم به جز ایام کرونا و ایام خاص، نمایشگاه کتاب به نوعی کارناوال شادی است و می‌توان آن را بهار کتاب تلقی کرد. این شور و نشاط و هیجان میان ناشران، نویسندگان و مخاطبان (کودک و نوجوان و بزرگسال) در همه غرفه‌ها دیدنی است و در واقع می‌توان گفت، نمی‌توان در جای دیگر آن را سراغ داشت. با وجود نمایشگاه‌های استانی، نمایشگاه کتاب تهران همواره از جمله رویدادهای مهم فرهنگی ادبی و علمی کشور است و حس بسیار زیبایی میان مردم ایجاد می‌کند و این شلوغی و این شور مردم نسبت به کتاب علی‌رغم مشکلات اقتصادی و گرانی کتاب، ستودنی است.

وی افزود: من تجربه حضور در نمایشگاه کتاب استانبول را نیز دارم و باید بگویم با نمایشگاه کتاب تهران قابل مقایسه نیست و اگر هر کدام از کتاب‌دوستان کشورهای همسایه سری به نمایشگاه کتاب ایران بزنند واقعاً شگفت‌زده خواهند شد. پس نمایشگاه کتاب ما نسبت به نمایشگاه‌های کتاب کشورهای دیگر مانند ترکیه برتر است و این جمله را که مطالعه کمتر شده، نقض می‌کند چرا که مطالعه همواره بوده است. شاید که قدرت خرید مردم کمتر شده باشد ولی کتاب همیشه جایگاه خودش را داشته است.

مدیرعامل نشر صاد در ادامه سخنان خود گفت: مردم هیچگاه با کتاب و کتابخوانی قهر نبوده‌اند. اگر کتاب، کتاب خوبی باشد از زیر سنگ هم که شده باشد، مردم آن را تهیه کرده و مطالعه می‌کنند و به دستش می‌آورند حتی اگر دست دوم باشد. شاهد هستم کتاب‌های خوب دست به دست می‌شوند و به خاطر قیمت‌شان نوبتی خوانده می‌شوند و ناشران بعضاً کتاب‌های پرفروشی دارند، بنابراین مردم با کتابِ خوب همواره در آشتی هستند. کتاب‌های خوبی نیز داریم ولی در مقایسه با کتاب‌های سال‌های گذشته به خصوص در زمینه علوم انسانی و تألیفی کمی افول داشته‌ایم که این به مدل آموزش در دانشگاه‌ها برمی گردد.

فلاح هاشمی درباره اینکه اگر نمایشگاه تبدیل به یک سوژه جهت گردشگری ادبی شود چه اتفاقی برای صنعت نشر رخ می‌دهد، گفت: این اتفاق بسیار خوبی است و تقریباً افتاده است ولی باید تمامی ارگان‌های ذی‌ربط به میدان بیایند، از شهرداری گرفته تا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ارگان‌هایی که در این فضا فعالیت می‌کنند. باید فضا را برای بهار کتاب ایران مهیا کرد تا کسی که از شهرستان می‌آید و چند روز در تهران مقیم می‌شود یا حداقل از صبح تا غروب می‌آید و در نمایشگاه حضور دارد برایش یک خاطره به یادماندنی خلق شود. یعنی از موارد تفریحی گرفته تا مدل عرضه و معرفی کتاب، فکر شده باشد. نمایشگاه کتاب این ظرفیت را دارد. حتی قهرمان کتاب‌ها این ظرفیت را دارند تا از این فرصت استفاده و گردشگر خارجی را جذب این اتفاق سالانه کنیم.

کد خبر 6095672 الناز رحمت نژاد

دیگر خبرها

  • ایستادگی ملت ایران بر موضع حق منشاء بیداری جهانیان در برادر نظام سلطه گردید
  • نمایشگاه کتاب کارناوال شادی است
  • مهلت ۲ هفته‌ای برای انتقال نمایشگاه‌های خودرو به شهرک صنفی کاوه در مهاباد
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند
  • الزام کسب و کارها برای دریافت شناسه یکتا
  • حرف‌های جنجالی بازیگر مشهور که صداوسیما اصلا قبول ندارد
  • ایجاد ایست‌کار، گامی در راستای حفظ شان و منزلت کارگران
  • شرافتی: رانندگی مینی‌بوس در «نون‌خ۵» برای من چالش‌برانگیز بود
  • صادقی: انگیزه نساجی از تیم ما بیشتر است
  • تروریست ها از خارج از مرزها وارد ایران می شوند /جریانات تروریستی داخل ایران و پاکستان هدایت شده سرویس های اطلاعاتی خارجی هستند